Feyenoord hazırlıkları sürüyor

Beşiktaşımız, Feyenoord maçı hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktörümüz Slaven Bilic yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenman 1.5 saat sürdü. Futbol Takımımız’ın antrenmanını Futbol A Takımı’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mete Vardar da izledi. Mete Vardar, antrenman öncesi Futbol Takımımız ile bayramlaştı ve yeni sezonun hayırlı olması için kurban kesildi.

Siyah-beyazlılarımız, kondisyon ve taktik çalışmasına takım halinde yapılan ısınma koşuları ve stretching hareketleriyle başladı. Ardından pas ve kontrol-pas çalışmaları yapan ekibimiz, taktik programının yer aldığı oyunlarla antrenmanını sürdürdü. Takımımızın antrenmanı, yarım sahada yapılan çift kale maçla sona erdi.

Antrenmana tedavi olan Ömer Şişmanoğlu, Cenk Gönen ve Veli Kavlak katılmadı. Uğur Boral bireysel olarak çalışmalarını sürdürdü.

İstanbul’daki çalışmalarını tamamlayan Beşiktaşımız, yarın (29 Temmuz) özel uçakla Hollanda’ya gidecek. Takımımız, son antrenmanını Tsi 20.00’da maçın oynanacağı Stadion Feyenoord’da yapacak. Antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık olacak. Antrenman öncesi Teknik Direktörümüz Slaven Bilic, Tsi 19.30’da basın toplantısı yapacak.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları