Fernandes'ten güzel haberler

Beşktaşımızın Portekizli yıldızı Manuel Fernandes'ten gelen iki haber yüzleri güldürdü.

Sol dizindeki kıkırdak problemi nedeniyle ilk yarıyı büyük ölçüde kapatması beklenen Beşiktaş’ın Portekizli oyuncusu Fernandes’in, Kayserispor maçında bir devre oynama ihtimali olduğu belirtildi.

Milliyet'in haberine göre, siyah - beyazlı oyuncunun Gençlerbirliği maçına kadar iyileşme umudu olduğu fakat kondisyon eksiği nedeniyle bu karşılaşmada görev yapmasının zor olduğu vurgulandı ancak ilk yarının son maçı olan Kayserispor sınavında forma giyme olasılığı bulunduğu dile getirildi.

İkinci devreye zirvede girmek için kalan maçlardan puan kaybı olmadan ayrılmak isteyen Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, bu nedenle Fernandes’i her ihtimale karşı Kayserispor maçının kadrosuna alabileceği iddia edildi.

YENİ SÖZLEŞME

Öte yandan sözleşmesi 2014 sezonunda bitecek olan yıldız futbolcunun, daha uzun yıllar Türkiye'de kalmaya devam edeceği ortaya çıktı. Bugün'ün haberine göre, Portekizli orta saha oyuncusunun Siyah-Beyazlı kulübün kendisine önerdiği 4+1 yıllık teklifini şartlı kabul ettiği öğrenildi

Portekizli futbolcunun, "Sözleşmemi uzatmam için 1 milyon euro verin, yıllık alacağım 2 milyon 100 bin euroya 500 bin euro daha verin, maç başına (bugüne kadar maç başı para almıyordu) da 15 bin euro alırsam o sözleşmeyi imzalarım" dediği iddia edildi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları