Fernandes Avrupa'nın radarında

Beşiktaş'ın mukavelesini uzatmak için pazarlık halinde olduğu Manuel Fernandes, önümüzdeki yaz döneminin yıldızları arasında kendine yer buldu.

Neredeyse bir yaz ve ligde geride kalan 7 haftanın tamamı "Beşiktaş ile Manuel Fernandes arasındaki sözleşme uzatma" görüşmeleriyle geçti.

Portekizli futbolcu 3.5 milyon Euro istedi, Beşiktaş, "Olmaz" dedi. Taraflar yıllık 2 milyon 750 bin Euro'da anlaştı ancak bu kez "imza parası" sorun oldu.

Fernandes "Beşiktaş'ta mutluyum" dese de ağzından bir türlü "Yeniden anlaşacağım" sözü alınamadı. Siyah beyazlılar bu işi nasıl neticelendirecek bilinmez ama işlerinin pek kolay olmadığı da kesin...

BİRÇOK KULÜBÜN TAKİBİNDE

Bunun en büyük nedenlerinden birisi de Fernandes'in daha şimdiden birçok kulübün takibinde olması ve yaz transfer döneminin en gözde isimleri arasında gösterilmesi. Bu yönde bir değerlendirmede bulunan İngiliz Daily Mirror gazetesi, Portekizli yıldıza 23 kişilik "sözleşmesi biten ve gözden kaçırılmaması gereken oyuncular" listesinde yer verdi.

LİSTEDE ÜNLÜ İSİMLER VAR

Listedeki diğer isimler şöyle: Valdes (Barcelona), Akinfeev (CSKA Moskova), Sagna (Arsenal), Vidic (Manchester United), John Terry (Chelsea), Kaboul (Tottenham), Heitinga (Everton), Fernando (Porto), Pirlo (Juventus), Xabi Alonso (Real Madrid), Carrick, Adnan Januzaj (Manchester United), Cambiasso (Inter), Rosicky (Arsenal), Matuidi, Menez (PSG), Toivonen (PSV), Tom Ince (Blackpool), Lewandowski (Borussia Dortmund), Eto'o (Chelsea), Diego (Wolfsburg), Hemed (Mallorca).



Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları