Eyvahlar olsun!

Beşiktaş'ta Portekizli golcü Hugo Almeida sorununu bir an önce çözmek isteyen siyah beyazlı yönetim menajer Jorge Mendes şoku yaşıyor.

Almeida'yı başka kulübe satarak ya da sözleşmesini uzatarak sezon sonunda Mendes'in yönettiği fona 2.8 milyon Euro ödemekten kurtulmak isteyen Beşiktaş'ın şu ana kadar yaptığı tüm girişimler sonuçsuz kaldı.

Bunun nedeni ise sezon sonunda hem Almeida'nın bedavaya tüm pazarlama hakkına sahip olmayı, hem de Beşiktaş'tan gelecek olan 2.8 milyon Euro'yu düşünen Mendes'in yöneticilerle köşe kapmaca oynaması. Siyah-beyazlıların görüşme taleplerini yanıtsız bırakan Mendes'in telefonlara bile çıkmadığı öğrenildi. Sezon sonu futbolcuya ödenecek rakamla birlikte kasasından 5 milyon Euro'nun üzerinde para çıkacak Beşiktaş yönetimi ise bir an önce Mendes'le temasa geçmenin yollarını arıyor.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları