Eyvah yine yasak mı?

Bu sezon Avrupa'dan 'tedbiren' men edilen siyah-beyazlılar, Yargıtay'ın vermiş olduğu karar sonrası UEFA'dan yeni bir ceza çıkmasından korkuyor

Beşiktaş'ın İstanbul B.Şehir ile oynadığı 2010-11 sezonu Türkiye Kupası finalinde şike yapıldığı gerekçesiyle Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu'nun aldığı 1 yıl 3 aylık cezanın onanması siyah-beyazlılarda sıkıntı yarattı. Kararın sadece cezaların ertelenmesi göz önünde bulundurulmadan alınması nedeniyle bozularak yerel mahkemeye gönderildiği belirtildi.

ENDİŞELİ BEKLEYİŞ
Adalı ve Havutçu'nun suçlarının sabit görülmesi, bu sezon Avrupa'dan "tedbiren" men edilen Beşiktaş'ta, UEFA'dan yeni bir ceza çıkmasından endişe edilmesine neden oldu. Bütün hesaplarını, stadını önümüzdeki sezona yetiştirmek ve Şampiyonlar Ligi'ne katılmak üzerine kuran siyah-beyazlıların, önümüzdeki yıl da Avrupa'dan mahrum kalma ihtimalinin tedirginliğini yaşadığı öğrenildi.

KUPAYI İSTEYECEKLER
Öte yandan Yargıtay'ın kararı, Türkiye Kupası'nı finalde penaltılarla Beşiktaş'a kaybeden İstanbul B.Şehir'i de harekete geçirdi. Turuncu-beyazlıların yaşanan kaos ortamının sona ermesinin ardından, 2010-11 sezonu Türkiye Kupası'nın kendilerine verilmesi yönünde Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunacağı öğrenildi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları