Eski aşk alevlendi

Türkiye'ye ilk adımını Beşiktaş'ta atan ve şu anda Kayserispor'un başarısı için ter döken Bobo transfer gündemine dahil oldu.

Kayserispor’un  yıldız futbolcusu Bobo’ya, Spor Toto Süper Lig’den ve yurtdışından transfer  teklifleri geldiği öğrenildi. Kayserispor’da adeta yeniden doğan Bobo’nun, yeni sezonda kalıp kalmayacağı kararı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Kayserispor’da başarılı bir sezon geçiren Bobo, birçok kulübün transfer listesinde. Spor Toto Süper Lig’den birçok takımın peşinde koştuğu Brezilyalı oyuncuya, yurtdışından da talipler olduğu öğrenildi. Beşiktaş ve Trabzonspor’un Brezilyalı oyuncuyla yakından ilgilendiği, ancak Katar’dan gelen teklifin rakamsal olarak son derecede ciddi olduğu belirtiliyor. 

Kayserispor’da 31 maçta görev alan ve 18 gol atma başarısı gösteren Brezilyalı Bobo, gol krallığı yarışında da önemli bir yer edindi. Sezon başında Kayserispor ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Bobo’nun gelen tekliflere aldırmadan, yeni sezonda da Kayserispor’da kalması bekleniyor.

Haber: FARUK AYDEMİR

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları