Ersan Gülüm: "İnancımız tam..."

Spor Toto Süper Lig'de 0-0 biten Beşiktaş - Antalyaspor maçı sonrası Beşiktaşlı futbolcu Ersan Gülüm açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında MP Antalyaspor ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 0-0 berabere kaldı. Maç sonu Beşiktaşlı defans oyuncusu Ersan Gülüm karşılaşmayı değerlendirdi.

Maç sonu yaptığı değerlendirme ise şu şekilde;

"İyi savunma yaptığımı düşünüyorum. Gol atamadık ama çok net pozisyonlar yakaladık. Çok üzgünüz berabere kaldığımız için. Çok hırslı bir şekilde iyi mücadele ettik. Necip Uysal'a değinen deneyimli isim; bizim için joker oyuncu oldu. Birebirde kimse onu geçemez. Yeni transfer Jones hakkında ise elinden geleni yaptı, takıma katkısı çok büyük olacak" diye konuştu.

Açıklamalarına devam eden Gülüm; "Tam istediğimiz pasları yapamadık ama aynısı Antalyaspor içinde geçerli. Gökhan Töre'nin eksikliğini hissettik. Yaratıcı oyuncu olduğu için ataklarda zorlandık. Almeida'nın pozisyonunu gol olarak değerlendirmeliydik. Gelecek hafta Eskişehir maçını kesin kazanmamız gerekiyor. Baktığınızda Fenerbahçe ile aramızda 5 puan var. Bizim şampiyonluğa inancımız tam."
Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları