Eriksen için Solskjaer bekleniyor

Christian Eriksen, Manchester United ile bağlarını kopardığını açıkladı. Beşiktaş'ın listesinde yer alan yıldıza teklif vermek için yönetim hocadan haber bekliyor.

Orta saha arayışında olan Beşiktaş'ta gözler Christian Eriksen'e çevrildi.

İngiliz spor basının iddiasına göre; orta saha için tecrübeli isim girişiminde olan Beşiktaş'a son olarak Manchester United ile yollarını ayıran Christian Eriksen tavsiye edildi.

Öte yandan siyah-beyazlı yönetimin de 33 yaşındaki oyuncuyu takip listesine aldığı belirtildi. Bu arada Danimarka'nın milli oyuncusu Eriksen için son kararı teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer verecek. Solskjaer'in raporu doğrultusunda yönetimin Eriksen ile temasa geçeceği söyleniyor.

KARİYERİ

Ajax altyapısından yetişen Christian Eriksen; daha öncesinde Tottenham Hotspur, Inter ve ve en son Manchester United formaları ile Avrupa'nın üst düzey liglerinde boy gösterdi.

GEÇTİĞİMİZ SEZONDAKİ PERFORMANSI

Manchester United ile geçtiğimiz sezonda 35 maça çıkan Eriksen, takımına 5 gol ve 6 asistlik katkıda bulundu.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları