Enteresan bir iddia...

Habertürk Gazetesi, Beşiktaş başkanlığı için Yıldırım Demirören'in kardeşi Tayfun Demirören'in adının konuşulmaya başlandığını iddia etti.

Günün flaş iddiası Habertürk Gazetesi'nden geldi. Gazetenin bugünkü sayısında iddialı bir haberin altına imza atan Meriç Müldür, 2014 yılında Beşiktaş'taki yönetim süresi dolan Fikret Orman'ın yerine Yıldırım Demirören'in kardeşi Tayfyun Demirören'in göreve gelebileceğini ve bu yönde bir çalışmanın olduğunu ifade gündeme getirdi.

Tayfun Demirören'in Beşiktaş başkanlığına soğuk bakmadığını ancak ailesinin bu konuda olumsuz yönde görüş bildirdiğini iddia eden Müldür, siyah-beyazlı camiada bu yönde dedikoduların artmaya başladığını belirtti.

İŞTE O HABER:

"Beşiktaş yönetiminin görev süresi 2014 yılının başında dolacak. Kulüp tüzüğüne göre böyle. Dernekler Masası Yönetmeliği ve Medeni Kanun ise 2013 başında seçime gidilmesi gerektiğine işaret ediyor. Gerekçe olarak olağan genel kurulun en geç üç yılda bir yapılma zorunluluğu gösteriliyor. Beşiktaş’ın en son olağan genel kurulu 2010 yılındaydı.

Fikret Orman ise 2012 yılında olağanüstü genel kurulda göreve geldi. Son söz başkanın. Hukukçulara danışacak kararını verecek. Yola devam da edebilir, seçime de gidebilir. Yola devam derse hukuki açıdan sıkıntılarla karşı karşıya kalabilir. Seçim kararı alırsa da haliyle karşısına rakip çıkabilir. Başkan adaylığı elbette her Beşiktaşlı’nın doğal hakkı ama bence yakışık almaz.

Bugünler için yakışık almaz. Bu yönetim iyi yolda ve zamanında taşın altına elini koydu. Projeleri var, yapmak istedikleri var, iyi niyetle de çalışıyorlar. Cesareti olan, yüreği yeten olağanüstü kongrede boy gösterirdi. Ama duyduklarıma göre benim gibi düşünmeyenler var. Olası bir seçim için altyapıyı oluşturmaya uğraşıyorlar. Senaryolar hazırlanıyor. Bu oluşumun içindekiler eli açık, taraftara karşı bonkör (!) bir isim arayışında.

Destek verdikleri kişi ise hiç yabancı değil; Demirören. Fakat Yıldırım Demirören değil. Bu kez kardeşi Tayfun Demirören. Şahsen kendisi bu faaliyetlerin bizzat içinde mi değil mi bilmiyorum. Kanına girmeye çalışanlar olduğunu işitiyorum. Kendisinin pek de soğuk bakmadığı fakat ailenin karşı çıktığı söyleniyor. Son günlerde camiada bunlar konuşuluyor. Bakalım neler olacak?"



Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları