Eldivenler Rüştü'nün

Teknik direktörümüz Tayfur Havutçu'nun Süper Final'deki ilk maç olan Galatasaray karşısında eldivenleri Rüştü'ye teslim etmesi bekleniyor.

Beşiktaş'ta Cenk Gönen'in sakatlığı nedeniyle Karabükspor maçında kaleyi koruyan Rüştü Reçber, Galatasaray ile yapılacak derbi maçta da kalesini koruyacak. Rüştü, "Kendimi derbi için son derdece hazır ve formda hissediyorum. Tek amacımız kazanmak, bunu da yapacağız" diye konuştu.

ORTA SAHA ERNST'E EMANET 

Süper Final'de cumartesi günü G.Saray'la karşılaşacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Tayfur Havutçu, oyuncularından orta sahaya hakim olmalarını istedi. Orta alanda herkesin yardımlaşmasını ve sorumluluk alanını bilmesini isteyen Havutçu'nun, orta sahayı Ernst'e emanet edeceği belirtildi.

 

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları