Dev takım Ozzy'nin peşinde

Beşiktaş'ın genç yıldızı Oğuzhan Özyakup için Portekiz devi Porto nabız yoklamaya başladı.

Beşiktaş'ın sezon başında 500 bin euro karşılığında İngiliz devi Arsenal'den transfer ettiği Oğuzhan Özyakup'a Portekiz şampiyonu Porto'nun talip olduğu iddia edildi.

Portekiz basınında yer alan habere göre Porto yönetiminin Oğuzhan için Beşiktaş yönetimine genç oyuncunun şu anki piyasa değeri olan 2,5 milyon euroluk bir teklifte bulunacağı fakat siyah beyazlıların 4 milyon euro talep edeceği belirtildi.

70 MİLYON EURO KAZANDILAR

Geçtiğimiz hafta Portekiz Ligi'ni şampiyon tamamladıktan sonra en değerli oyuncularının başında gelen Joao Moutinho'yu 25 milyon euro ve James Rodriguez'i de 45 milyon karşılığında Fransa'da yeniden Lig 1'e yükselen Monaco'ya satan Porto, yeni sezona yine kaliteli bir kadroyla girmenin hesaplarını yapıyor.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Oğuzhan Özyakup'a övgüler yağdırmış ve gelecek olan olası teklifleri kesinlikle reddeteceklerini açıklamıştı. Katıldığı bir televizyon programında Oğuzhan gibi bir futbolcunun kolay kolay yetişmediğini dile getiren Orman, "Rakiplerimizin kadroları kaliteli ancak ben hiçbirinde Oğuzhan gibi bir futbolcu göremiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları