Dentinho Samet Aybaba'yı çıldırttı

Beşiktaşımızın Brezilyalı futbolcusu Dentinho, yaptığı davranışla Samet Aybaba'nın tepkisini çekti.

Beşiktaş’ın yeni transferi Dentinho, Teknik Direktör Samet Aybaba’nın hışmına uğradı. Brezilyalı futbolcu, A2 ile oynanan hazırlık maçında üç gol atmasına rağmen Aybaba’dan ilk azarını işitti. Sambacı, A2 maçında kendisini her pozisyonda yere bırakması nedeniyle, siyah - beyazlı teknik adamın hışmına uğradı.

Türkiye’de ilk olarak Galatasaray ile oynanan derbi maçında siyah-beyazlı formayı giyen fakat bu karşılaşmada da kendini yere atması nedeniyle tepki gören Dentinho, bu huyundan vazgeçmesi için Samet Aybaba tarafından uyarıldı. Brezilyalı futbolcuyla performansı hakkında konuşan Samet Aybaba, tekniğini beğendiğini söyleyerek, “Biraz kondisyon eksiğin var. Ekstra çalışmalarla bu eksik kapatılır. Ama çoğu pozisyonda yerde kalıyorsun. Burası Beşiktaş ve bu takımda kimse yerde kalmamalı, ayakta durmaya çalışmalısın. Güçlü olabilmen için idman dışında da çalışabilirsin” diye konuştuğu öğrenildi.

Kondisyon eksikliği nedeniyle bu tür problemler yaşadığını söyleyerek kendini savunan Dentinho ise birkaç hafta içerisinde gerçek performansına ulaşma konusunda söz verdi. Bu arada Brezilyalı futbolcu, tesislere yakın bir sitede oturmaya karar verdi. Ev bulduğu için önümüzdeki günlerde ailesini İstanbul’a getirecek olan Dentinho, bebeğine kavuşacak olmanın mutluluğunu yaşıyor.



Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları