''Demba Ba ile ikimiz...''

Beşiktaşlı futbolculardan Cenk Tosun ve Cenk Gönen açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın kalecisi Cenk Gönen ve siyah-beyazlıların golcüsü Cenk Tosun, kalan 9 maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

CENK TOSUN: "HEDEFİMİZ 9'DA 9"

Aranın takıma ve kendisine iyi geldiğini söyleyen Cenk Tosun, "Milli Takım arası bize çok iyi geldi. Kondisyon depoladık. Başakşehir maçında yüzde 100 hazırız. Artık kritik zamanlar geldi. Hedefimiz 9'da 9 yapmak. Kim en az hatayı yaparsa şampiyon olacak. İnşallah sezon sonunda şampiyon biz olacağız" dedi.

CENK TOSUN: "BILIC ÇOK ÇABA SARF ETTİ"

Arka arkaya alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Slaven Bilic'in takıma moral vermeye çalıştığını belirten Cenk Tosun, "Brugge maçından sonra üzüldük ama birkaç gün içerisinde bunu atlatmaya çalıştık. Hocamız da bunun için çok çaba sarf etti. Biz hazırız, inşallah Başakşehir maçında bunu göstereceğiz. Taraftarlarımız stada gelip tezahürat ettiği sürece yenemeyeceğimiz takım yok. Kendimi aramızda puan konuşması geçmedi. Ahmet Nur Çebi başkanımızın dediği gibi 9'da 9 yapmak istiyoruz" açıklamasını yaptı.

CENK TOSUN: "DEMBA BA İLE İKİ KİŞİ KALDIK"

Topuğundaki sakatlığın geçtiğinizi ve hazır olduğunu belirten Cenk Tosun, "Mustafa'nın sakatlanmasıyla hocamızın bana ihtiyacı olduğunu biliyorum. Artık Demba Ba ile iki kişi kaldık. Forma şansı bulduğumda elimden geleni yapacağım" şeklinde konuştu.

CENK GÖNEN: "HOCAM GÖRER VERİRSE OYNAYACAĞIM"

Siyah-beyazlı takımın file bekçisi Cenk Gönen ise, Antrenmanlara başladık. Hocam görev verirse, Başakşehir maçında oynayacağım. Artık son düzlükteyiz. Diğer takımların yaptığından çok kendi yaptıklarımıza odaklanacağız. Ligin sonunda ipi göğüsleyen biz olmak istiyoruz. Artık geride kalanlar geride kaldı. Sürece odaklanmalıyız. Elimizden gelenin en iyisini yapıp, statsız, zor koşullar geçirdiğimiz bu süreçte şampiyon olmak istiyoruz" ifaadelerini kullandı.

CENK GÖNEN: "TOLGA ZENGİN ZORLU BİR SÜREÇTEN GEÇTİ"

Tolag Zengin'in Club Brugge maçı sonrasında taraftarların tepkisini çekmesiyle ilgili konuşan Cenk Gönen, "Tolga Zengin zorlu bir süreçten geçti. Bir an önce sağlığına kavuşup aramıza dönmesini istiyorum. Hepimizin böyle zamanları oldu, normal şeyler. Her zamanki gibi döndüğünde takımımız için en iyisini yapacaktır" yorumun yaptı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları