Dany özür diledi, başkanımız ne dedi?

Beşiktaşımız'da kadro dışı kalan Dany özür diledi ancak başkanımız bu özrü kabul etmedi.

Maç öncesi Elazığ ve Beşiktaş yöneticileri öğle yemeğinde bir araya geldi. Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk'ün ev sahipliği yaptığı ve Harput Kalesi’nde olan yemek sonrası Başkanımız Fikret Orman, Dany Nounkeu’nun kadro dışı kalmasıyla ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. Orman, iç ve dış mihrakların saldırılarına hazırlıklı olduğunu söyledi:

ÖZÜR DİLEDİ AMA KARAR KESİN
“Dany’ye gerekli cevabı verdik ve kadro dışı bıraktık. Bir sporcu için üzücü bir olay. Çünkü Beşiktaş gibi bir takımın formasını giyerken böyle bir sebepten dolayı kadro dışı kalıyor. Onun için üzücü. Dany’ye kızgınlığım yok. Ben bu tür şeylere alışığım. Dış ve iç mihraklardan gelen her şeye hazırlıklıyım. Dany'nin parasını cuma havale yaptık. Pazartesi elinde olacaktır. Dany, özür diledi. Kararımız kesin.

TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Sezon bittikten sonra transferleri yapacağız. Uzun süreden beri transfer çalışmalarımızı sürdürüyor. Bitireceğim yere göre hareketler edeceğiz. Tüm çalışmalarımızı bitirdik. Sezon sonunda yapacağımız her şey planlıdır. Hiçbir sıkıntımız yok. İyi bir kadro kuracağız.”

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları