"Daha çok mücadele edeceğiz"

Teknik direktörümüz Samet Aybaba, Kayserispor maçının ardından yaptığı açıklamada futbolcularımızın ve takımımızın genel olarak performansına değindi.

Beşiktaş Teknik Drektörü Samet Aybaba, ''Biz takım oyununu sahaya yansıtmak için kurgulanmış bir takımız'' dedi.

Kayserispor ile Beşiktaş arasında yeni sezon hazırlıkları kapsamında oynanan karşılaşma sonrası Aybaba ile Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveledze basın toplantısı düzenledi.

1-1 biten maça kötü başladıklarını belirten Aybaba, şunları kaydetti:

''Oyuna çok kötü başladık. İyi konsantre olamadık, çokta kötü bir gol yedik. Sahanın belki de en kısa oyuncusundan kafa golü yedik. Bu nedenle toparlanma süreci gecikti. Ama sonrasında gerçekten ne yaptığını bilen, çabuk oynayan, hücum etmeyi düşünen bir takım ortaya çıktı. Özellikle oyunun ikinci yarısında daha da gelişti.''

Oyuncularını maçta gösterdikleri mücadeleden dolayı kutlayan Aybaba, şöyle devam etti:

''Hep söylüyoruz biz takım oyununu sahaya yansıtmak için kurgulanmış bir takımız. Daha çok koşacağız, daha çok mücadele edeceğiz. Formamızın hakkını daha çok vereceğiz, daha çok terleyeceğiz. Başarabilmek için bu özellikleri ön plana çıkarmak lazım. Bütün oyuncularımız çok kaliteli. Ama biliyorsunuz günümüzde futbol koşarak oynanan bir oyun haline geldi. Ligin başlamasına bir hafta kaldı. Bize özellikle ikinci yarıdaki oyun büyük moral verdi."

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Aybaba, bir yabancı oyuncuyla görüşmelerinin devam ettiğini sözlerine ekledi.

Kayserispor Teknik Direktörü Şota ise iki takımında karşılaşma boyunca iyi mücadele ortaya koyduğunu vurgulayarak, ''Lig kalitesine benzer bir güzel maç oldu. İlk devre iyi bir futbol oynadık. Daha aktiftik. İkinci devre biraz kolay top kaybettik. Bunu da Beşiktaş iyi kullandı ve güzel bir gol attı. İyi bir test maçıydı. Tempo 90 dakika boyunca düşmedi. Lig için çok iyi bir hazırlık maçı oldu. Bizi destekleyen seyircilerimize teşekkür ediyoruz'' diye konuştu.



Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları