'Cumartesi sahadasın'

Dentinho ve Almeida'nın sakatlıkları sebebiyle forvet hattında sıkıntı çeken Beşiktaş'ımızda Samet Aybaba yeni transfere talimat verdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Elazığ maçı öncesinde kadro kurmakta zorlanıyor. Tecrübeli çalıştırıcı, özellikle forvet hattında oynatacak bir golcü bulamamaktan yakınırken, gözünü yeni transfer Mamadou Niang'a çevirdi.

Mustafa Pektemek'in sahalara mart ayında dönebilecek olması, Hugo Almeida'nın yaşadığı sakatlığı nedeniyle en az 1.5 ay forma giyememesi, Batuhan Karadeniz'in sözleşmesinin feshedilmesi, yeni transfer Sinan Kurumuş'un ilk maçında bekleneni verememesi nedeniyle gözler Senegalli oyuncu Niang'a çevrildi. Teknik patron Aybaba, hafta sonundaki Elazığ maçında yeni golcüsüne güveniyor.

EKSİKLERİNİ HEMEN TAMAMLA

Hafta başından bu yana özel olarak ilgilendiği Ninag'a Aybaba'nın, "Seni Elazığspor maçında ilk 11'de oynatmayı planlıyorum" dediği dile getirildi. Geçen hafta transferi gerçekleşen ancak yaklaşık bir ay düzenli olarak antrenman yapmayan Niang ise hazır olmadığını söylerken; Aybaba'nın, "Uzun süre antrenman yapamadığın için hazır durumda değilsin ancak kısa sürede eksiğini tamamlayacağına inanıyorum. Seni Elazığspor maçında kullanmak istiyorum. Kendini bu maça hazırla. Gol yollarında sıkıntı yaşıyoruz. En azından bu hafta sonunda senin sahada olman gerekiyor. Elinden geleni yap" talimatı verdiği bildirildi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları