Çaylar Kartal'dan!

Beşiktaş, bugün Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasının kapanış maçında Çaykur Rizespor'u ağırlayacak.

Beşiktaş, bugün Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasının kapanış maçında Çaykur Rizespor'u ağırlayacak. Atatürk Olimpiyat Stadın'da oynanacak mücadeleyi hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Onun yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Orkun Aktaş yapacak.

Saat 20:00'de başlayacak ve Lig TV'den naklen yayınlanacak olan mücadeleyi dilerseniz Sporx Canlı Anlatım Servisi farkıyla da anbean takip edebilirsiniz.

SOSA YOK, DEMBA BA ZOR

Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan yeni transfer Jose Ernesto Sosa, Çaykur Rizespor karşısında forma giyemeyecek. Bu arada sakatlığı nedeniyle hafta boyunca takımdan ayrı çalışan Demba Ba'nın durumu ise belirsizliğini koruyor. Senegalli futbolcunun, Çaykur Rizespor karşısında ilk 11'de sahaya çıkması beklenmiyor.

TOLGA DÖNÜYOR

Mersin İdmanyurdu ile yapılan ilk hafta maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen kaleci Tolga Zengin, Çaykur Rizespor karşısında takımdaki yerini alabilecek. Geçen sezonun son haftasındaki Gençlerbirliği maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle iki maç ceza alan Oğuzhan Özyakup ise mücadelede forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11'LER

BEŞİKTAŞ

Tolga Zengin
İsmail Köybaşı
Sivok (Franco)
Ersan Adem Gülüm
Motta
Gökhan Töre
Veli Kavlak
Hutchinson
Olcay Şahan
Mustafa Pektemek 
Cenk Tosun

ÇAYKUR RİZESPOR

Serkan Kırıntılı
Koray Altınay
Ousmane Viera
Giray Kaçar
Ali Adnan
Kıvanç Karakaş
Kağan Söylemezgiller
Murat Duruer
Filip Holosko
Lualua 
Kweuke

SAAT: 20.00
STAT: Atatürk Olimpiyat
HAKEM: Hüseyin Göçek
YAYIN: Lig TV

29. RANDEVU

Beşiktaş ile Çaykur Rizespor, ligde 29. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında geride kalan 28 lig maçından 16'sını Beşiktaş, 7'sini Çaykur Rizespor kazandı, 5 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Beşiktaş, rakip fileleri 48 kez havalandırdı, Çaykur Rizespor ise 29 gol attı. Geçen sezonki maçlar İstanbul'da 0-0, Rize'de 2-2 tamamlandı.

RİZE'DE EKSİKLER

Ağabeyinin cenazesi için Nijerya'da bulunan Godfrey Oboabona, cezalı olan Oğuzhan Berber, sakatlığı bulunan Liban Abdi ile Sezer Özmen, Tevfik Köse ve Ludoviç Sylvestre'nin kadroda yer almayacağı ifade edildi.

 

 

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları