Carvalhal'in Kayseri mesaisi

Beşiktaşımızın Teknik Sorumlusu Carlos Carvalhal, Kayserispor mücadelesinde, milli formayı giymiş bazı oyuncuları dinlendirip, diri bir takımla sahaya çıkmanın hesaplarını yapıyor.

Üç günlük tatil için ülkesi Portekiz’e giden Beşiktaş Teknik Sorumlusu Carlos Carvalhal, Kayserispor maçı öncesinde bazı milli takım oyuncularını yedek kulübesine gönderebileceği öğrenildi.

Almanya ile oynanan maçta Aurelio ve Egemen’in yüksek tempoda oynaması ve bu futbolcuların Azerbaycan karşısında da forma giymesi olasılığını da düşünen Portekizli çalıştırıcının, ikinci maçta da oynamaları durumunda bu futbolcuları yedek soyundurulabilecekleri bildirildi.

Portekizli teknik adamın, diğer milli takım kamplarına giden oyuncuları da yakından takip ederek, Kayserispor maçına daha diri bir kadroyu sürebileceği vurgulandı.

CENK KALEYE

Bu arada Rüştü ve Cenk’i dönüşümlü olarak kaleye geçiren ve böylece her ikisinden de daha fazla verim alan Carvalhal’in, Kayserispor maçında kaleyi kime teslim edeceği henüz netleşmedi. Portekizli hoca, Kiev maçını da düşünerek, Cenk Gönen’i Kayserispor maçında ilk on birde oynatacağı iddia edildi. Kayserispor karşılaşmasından birkaç gün sonra Ukrayna’ya gidecek olan Beşiktaş’ta, bu kritik maçta da Rüştü’nün forma giymesi bekleniyor.
Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları