"Burak Yılmaz'a ..."

Kaptanımız İbrahim Toraman, Galatasaray derbisinde çok tartışılan Burak Yılmaz'ın kazandığı penaltı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Takım kaptanımız İbrahim Toraman, Galatasaray maçında Burak Yılmaz'ın kazandığı penaltı kararı ile ilgili açıklamada bulundu. Toraman pozisyon ile ilgili yorumunda, "hakkımızın yendiği kanısındayız. Pozisyonun penaltı olmadığına o kadar eminim ki, Burak Yılmaz'a sorma gereği bile duymadım" dedi.

Toraman TRTSpor Futbol Ateşi programında, "Pozisyona yakındım. Penaltıyla uzaktan yakından ilgisi yoktu. Hakem de başta vermedi, zaten.. İster istemez itiraz ettim. Hareketlerim sert görülebilir ama ben Bülent Yıldırım'a sadece "Hocam bu nasıl penaltı, bu penaltı değil" dedim.. Ben kaptanım, takımım sorumluluğu var üzerimde.. Hakkımız yendiği zaman doğalar olarak biraz isyan oluyor.. Pozisyondan emin olduğum için Burak'a sormaya gerek bile duymadım.. Maç bittiğinde hakkımızın yendiği kanısındaydık ve soyunma odasında büyük hüzün yaşadık." diye konuştu.

İbrahim Toraman, yeni yönetimin zor şartlar altında görev aldığını ama çok iyi niyetli olduğunu belirterek, taraftara da seslendi. Toraman, "Bu sene taraftarın desteğine çok ihtiyacımız var. Taraftarrımız her zaman bizi dünkü gibi desteklerse, başarılı oluruz.. Maçtan sonra da onların desteğine saygı gösterip, tribünlere koştuk.. Beşiktaş camiası bütünleşecek ve iyi başarılar elde edecek.Ben inanıyorum ki, dünkü mücadeleden sonra taraftarımız kombinelere daha ilgi gösterecek" dedi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları