"Burak Yılmaz emeğimizi çalmıştır"

Beşiktaşımız'ın yöneticilerinden Ahmet Nur Çebi, Galatasaray karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş kulübü yöneticilerinden Ahmet Nur Çebi, Galatasaray karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Maç çıkışı şeref tribünü çıkışında basına açıklamalarda bulunan Çebi, açıklamalarında eski Beşiktaşlı Burak Yılmaz'ın tartışmalı penaltısını değerlendirdi.

Çebi açıklamasında sert ifadeler kullanırken, "Burak Yılmaz bugün resmen emeğimizi çalmıştır. Olmayan bir pozisyonda haksız şekilde penaltı aldı. Ona ve takımına yakıştıramadım." ifadelerini kullandı.

Çebi, Burak Yılmaz'a olan öfkesinin dinmediğini dile getirirken açıklamalarının tamamen kendi düşünceleri olduğunu belirterek açıklamalarını noktaladı.



Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları