Bu hesapta yoktu

Beşiktaş'ımızda mali sorunlar nedeniyle teklif beklenilen iki isim Quaresma ve Almeida ile ilgili şok gelişme can sıkıyor.

Başkanımız Fikret Orman'ın geçtiğimiz günlerde katıldıığı bir televizyon programında Fernandes'i satmayacalarını ancak Quaresma ve Almeida için gelecek teklifleri değerlendireceklerini söylemesinin ardından gözler menajer Mendes ve şu an Portekiz Milli Takımı'nda bulunan Hugo Almeida ve Ricardo Quaresma'ya çevrilmişti.

Polonya ve Ukrayna'nın beraber düzenlediği EURO 2012'de iyi bir performans gösterip transfer sezonunda öne çıkması beklenen iki futbolcumuzun Cumartesi günü Portekiz Milli Takımı'nın Almanya'ya 1-0 yendiği mücadelede Portekiz'in çalıştırıcısı Paulo Bento tarafından kulübede tutulması büyük hayal kırıklığı yarattı.

Paulo Bento aday kadroya da bu sezon iyi bir performans gösteren bir diğer oyuncumuz Maneul Fernandes'i de dahil etmemiş ve bu tercihi dolayısıyla hem Portekiz hem de ülkemizde gündem olmuştu. Portekiz'in grubundaki diğer maçlarda Almeida ve Quaresma'nın forma giyememesi durumunda bu oyuncular için gelmesi muhtemel transfer tekliflerinin beklentilerin altında rakamlar içermesi ihtimaller arasında.




Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları