Bonservis ücretindeki şaşırtan fark!

Beşiktaş'ın sezon başında Millonarios'tan transfer ettiği Kolombiyalı savunma oyuncusu Pedro Franco ile ilgili olarak şok bir iddia ortaya atıldı.

Beşiktaş'ın 2.4 milyon Euro'ya aldığı Pedro Franco'nun eski kulübü Millonarios ile olan sözleşmesinde '1.5 milyon dolara serbest kalır' maddesinin olduğu ve siyah beyazlıların bu transferde zarara uğradığı iddia edildi.

İşte Vatan Gazetesi'nde yer alan o haber...

Beşiktaş'ın Pedro Franco transferinde amiyane tabirle 'kazıklandığı' uzun süredir konuşuluyor ama ispatlanamıyordu. İddia şuydu: Franco'nun eski kulübü Millonarios ile olan sözleşmesinde '1.5 milyon dolara serbest kalır' maddesi bulunmasına karşın Beşiktaş bu oyuncuya 2.4 milyon Euro ödedi, yani siyah beyazlılar bu transfer için bugünkü kurlar üzerinden yaklaşık 1.3 milyon Euro fazla para verdi.

İşte Beşiktaş camiası bu iddia ile çalkalanıyordu. Siyah beyazlıların 2.4 milyon Euro ödediği KAP'a bildirilmişti ama Franco'nun sözleşmesinde o madde var mıydı? Taraftarlar 'belgeyi' sorguluyordu ve sözleşmeye ulaştık. Franco'nun 1.5 milyon dolara serbest kalabileceği, Millonarios ile olan kontratında yazıyor.

'KASAYA KOYUN!'

Futbol direktörü Önder Özen'in isteğiyle gerçekleşen, menajerliğini Erdil Arpacı'nın, hukuk işlerini ise Semih Usta'nın yaptığı, bazı yöneticilerin itirazına karşın, 'Özen'in işine karışılıyor' imajı verilmemesi adına başkan ve yönetimin onayladığı bu transfer Beşiktaş'ta muhalefet kanadının da uzun süredir gündemindeydi. O muhalefet kanadı aradaki 1.3 milyon Euro'luk farkın kasaya konmasını istiyordu. Hatta bu amaçla şimdi SPK'ya başvuru yapılacağı da konuşuluyor.



Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları