Bilic'ten çarpıcı Liverpool sözleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Liverpool karşılaşmasının bir onur mücadelesi olduğunu söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, 3-2 kazanılan Bursaspor maçından sonra oyuncularına oynadıkları futbol ve son ana kadar vazgeçmemeleri yüzünden teşekkür ederken; hedeflerini artık Liverpool olarak gösterdi.

İntikam değil

Hırvat teknik adam, İngiliz ekibi karşısındaki eşleşme için, " Bu sadece bir maç değil, aynı zamanda bir onur mücadelesi olacak. Bahsettiğim 8-0'lık yenilginin intikamı değil, bahsettiğim bu maçı kazanmak Arsenal maçının kazandırdığı özgüvenin katlanmasının sağlanması demek. Liverpool'u elememiz demek, 'Türkiye Ligi'ni kazanmamız demek" sözleri ile futbolcuların motive ediyor.

Bu arada Bursaspor maçının tribünden izleyen Liverpool'un yardımcı antrenörlerinden Angel Vales'in; hazırladığı raporda siyah-beyazlıların son oynadığı 12 maçın 11'inin kazandığının altını çizerken, Beşiktaş'ın deplasmanda çok daha iyi oynadığını yazdığı belirtildi.

Önemli eksikler var

İngiliz ekibinde kaptan Steven Gerrard ve Brezilyakı Lucas'ın sakatlıklarından dolayı kesin oynayamayacakları karşılaşmada, kırmızı kart cezalusu olan Lezar Markovic'in yerine ise 19 yaşındaki Jordon Ibe forma giyecek. Liverpool'un orta sahasında bu kadar eksik nedeni ile Beşiktaş karşılaşmasına Türk asıllı futbolcu Emre Can ile başlayacak.
Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları