Bilic'in yıkacak planı belli!..

Beşiktaşımızın Hırvat teknik direktörü Slaven Bilic, Fenerbahçe'ye karşı taktiğini hazırladı.

Fenerbahçe ile lig ikinciliği açısından kritik bir maça çıkacak olan Beşiktaşımız’da, teknik direktörümüz Slaven Bilic, bu zorlu derbide deyim yerindeyse adeta kopya çekecek. Siyah - beyazlı takımımızın teknik patronu, Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, sarı-kırmızılı takımın uyguladığı taktik anlayışına yakın bir sistemle takımını sahaya çıkaracak ve rakibini devirmeye çalışacak.

TT Arena’da oynanan derbiye giderek çıplak gözle rakibini seyreden Hırvat teknik adamımız, Galatasaray Teknik Direktörü Mancini’nin uyguladığı taktikten, bazı önemli detayları not almıştı.

Fenerbahçe’nin o karşılaşmadaki hatalarını ve zaaflarını da kağıda not alan Bilic, ezeli rakibini tıpkı Galatasaray’ın durdurduğu gibi durdurmaya çalışacak. Hem Fenerbahçe’ye Atatürk Olimpiyat Stadı’nda tur attırmak istemeyen, hem de Şampiyonlar Ligi’ne katılmak isteyen Slaven Bilic, özellikle rakibin beklerini ileri çıkarmamak üzerine bir taktik geliştiriyor.

Oyunculara kart için uyarı
Bekleri durdurmanın yanı sıra, Fenerbahçe’nin orta sahasını da çökertmenin hesaplarını yapan siyah-beyazlı teknik adamımız, Mancini’nin uyguladığı taktiğin üzerine kendi kafasındaki düşünceleri de ekleyerek, sarı-lacivertlilerin şampiyonluk kutlamalarını bir hafta ertelemeye çalışacak.

Öte yandan Bilic, hem hakem hem de kırmızı kart konusunda oyuncularımıza uyarılarda bulundu. Rakip futbolcularla da gereksiz yere tartışmaya girilmemesini isteyen Bilic, skor ne olursa olsun son dakikaya kadar mücadele etmeleri gerektiğine dikkat çekti.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları