Bilic'in Sosa'ya güveni tam

Beşiktaş'ın hocası Slaven Bilic, yarın oynanacak Trabzonspor karşılaşmasında takımın Arjantinli yıldızı Jose Sosa’ya güveniyor.

Ligde son 6 haftaya şampiyonluk için avantajlı giren Beşiktaş'ın hocası Slaven Bilic, yarın oynanacak Trabzonspor karşılaşmasında takımın Arjantinli yıldızı Jose Sosa’ya güveniyor.

Son haftalardaki etkili performansını, geçen haftakiKarabükspor maçının 90+6’ıncı dakikasında Cenk Tosun’a yaptığı asistle taçlandıran tecrübeli futbolcuyla özel olarak ilgilenen Hırvat hoca, deplasmandaki mücadelede oyunu onun üzerine kuracak.

Ligde Kasımpaşa ve Karabükspor mücadelelerinde uyguladığı 4-4-2 sistemini, 29 yaşındaki futbolcudan daha fazla verim alabilmek için Trabzon’a karşı 4-2-3-1’e çevirmeyi planlayan Bilic, takımın pas organizasyonunu yönetme görevini Sosa’ya verecek.

Hafta sonundaki mücadele öncesindeki takım çalışmalarında sık sık oyuncusunu, “Senden çok şeyler bekliyorum. Şampiyonluk yolundaki kilit rol senin olacak” sözleriyle motive eden deneyimli teknik adam, Arjantinliyi forvet hattına yakın oynatıp Demba Ba’nın pozisyon bulmasını sağlayacak.

‘Şampiyonluk için sabırsızlanıyorum’

Teknik heyetin yanında yönetimin de yoğun ilgi gösterdiği Jose Sosa’nın ise kendine güveni tam... Kariyerinde daha önce Bayern Münih’le Bundesliga’da 2 kez; Atletico Madrid’le de geçen sezon La Liga’da şampiyonluk yaşayan Arjantinli, “Beşiktaş’ta da aynı sevinci yaşamak için elimden geleni yapıyorum. Özellikle liglerin son haftalarda rekabetlerin daha fazla arttığı dönemlerde kendimi daha fazla gösterme şansım oluyor... Önceden yaşadığım şampiyonluklar ortada...

Bunlara Türkiye’yi de eklemek için sabırsızlanıyorum” diyerek camiaya umut dağıttı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları