Bilic'in son gözdesi Kouassi

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic’in siyah beyazlı kulübün sahip olduğu teknik olanaklardan oldukça etkilendiği ortaya çıktı.

Beşiktaş'ın, eski takımı Hajduk Split ile yaptığı karşılaşma nedeniyle ülkesinde bulunduğu sırada Hırvat basınına konuşan Bilic, “Türkiye’ye geldiğim için kendimi şanslı hissediyorum. Hayatımdan çok memnunum ve bu tercihimden dolayı hiç pişmanlık yaşamadım. Aynı şey takım için de geçerli. Kulübün sahip olduğu tesisler son derece modern ve birinci sınıf. Özellikle Split’teki bu kötü durumdaki tesisleri gördükten sonra, elimizdekilerin ne kadar değerli olduğunu daha iyi anladım” dedi.

"LENNON'A BENZETTİM"

Bilic, Hajduk Split takımından bir oyuncunun kendisini çok etkilediğini de itiraf etti. Hırvat ekibinin 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Evrard Kouassi’yi çok beğendiğini söyleyen Bilic, “Oyun stilini Tottenhamlı Aaaron Lennon’a benzettim. Her hocanın takımında görmek isteyeceği çok kaliteli bir oyuncu” ifadelerini kullandı. Bilic’in, Fildişi Sahilli oyuncunun yaşının genç olması nedeniyle öncelikle Hajduk’taki gelişimini takip etmeye karar verdiği ifade edildi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları