Bilic: ''Saha içinde lider sensin''

Slaven Bilic, saha içerisindeki liderlik görevini Olcay Şahan'a verdi...

Sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Beşiktaş’ta tüm camia işi sıkı tutuyor. Mutlu sona ulaşmak isteyen Kartal’da teknik direktör Slaven Bilic de oyuncularla yaptığı toplantılarda ince mesajlar veriyor.

Son olarak Olcay Şahan’la görüşen Hırvat hoca, öğrencisine beklentilerini sıraladı ve ona çok güvendiğini söyledi. Olcay’a “Sen bu takımın en önemli ismisin” diyen Bilic, “Seni F.Bahçe maçında ilk 11’de oynatmadım. Ama sen benim en önemli oyuncularım arasındasın. Kalan haftaları kayıpsız geçmeliyiz. Bu takımı sırtlayan 3 oyuncu varsa bunlardan biri de sensin. Dümene geçmeni istiyorum. Saha içinde senin önderliğine ihtiyacımız var” dedi.

‘GALATASARAY DERBİSİ FİNAL OLUR’
Bilic, Olcay’a sezonun ilk yarısında oynadıkları G.Saray maçına kadar iyi bir seri yakaladıklarını ve bunu tekrarlamaları gerektiğini de belirtti. Olcay da “Böyle bir çıkışı biz de hissediyoruz. G.Saray ile deplasmanda oynayacağımız derbiye kadar kayıpsız gideceğimize inanıyoruz. Derbi final olur” karşılığını verdi.

BAŞKAN TAKİPTE
Kartal, ligde yarın oynayacağı Başakşehir maçının hazırlıklarını sürdürdü. Slaven Bilic yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanı, kulüp başkanı Fikret Orman’ın da izlediği belirtildi. Antrenmana, tedavisi devam eden Tolga Zengin, bireysel çalışan Veli Kavlak ile Alexander Milosevic ve Daniel Opare’nin katılmadığı, Atiba Hutchinson, Mustafa Pektemek ve Tolgay Arslan’ın ise takımla çalıştığı ifade edildi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları