Bilic, çıtasını yükseltti

Siyah beyazlılar ile başarılı bir çıkış yapan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, teknik adamlık kariyerinin en iyi puan ortalamasını yakaladı.

Daha önce çalıştığı kulüp takımlarında istediği sonuçları alamayan Beşiktaş'ın Hırvat teknik direktörü Slaven Bilic, Hajduk Split’te 0.1 gibi kötü bir rakam alırken, Lokomotif Moskova’da 1.43’de kalmıştı.

Kulüp takımlarının aksine Hırvatistan Milli Takımı ile istikrarlı bir dönem geçiren Bilic, 2006-12 yılları arasında görev yapıp, Euro 2008’de boy göstermişti. Ülkesiyle 2.13 puan ortalaması tutturup en iyi rakamına erişen 45 yaşındaki antrenör, Beşiktaş’ta bu rakamı geliştirerek 2.50’ye kadar çıktı.

KARAAL'A TAM NOT

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, önceki gün Kartalspor ile oynanan A2 maçında, as oyunculardan çok, genç futbolcuları yakın takibe aldı.

U19 takımında forma giyen gençlere geçer not veren başarılı teknik adamın, özellikle Ümit Karaal’ı yakından takip ettiği ortaya çıktı.

Samet Aybaba döneminde, henüz 16 yaşındayken A takım kampına götürülen genç yetenek, teknik heyetin gözüne girdi. Ümit’in yanı sıra diğer gençleri de beğenen Slaven Bilic’in, bu oyuncuların daha çok şans bulması gerektiğini kurmaylarına söylediği öğrenildi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları