Beşiktaş'ta kaptanlar devreye girdi: "Biz kaybettik, biz toplayacağız"

Beşiktaş'ta üst üste alınan yenilgilerden sonra futbolcular da özeleştiri yaptı. Kaptanlar Atiba ve Necip Uysal, takımla yaptıkalrı tıoplantıda, "Kötü zamanlardan geçiyoruz. Böyle durumlarda daha fazla karakter koymalıyız. Bu puanları biz kaybettik. Toplamak da bizim elimizde" dediler.

Beşiktaş, son yılların en kötü sezonunu geçirirken, yönetim, teknik heyet ve futbolcular buradan bir çıkış yolu arıyor. Üst üste alınan mağlubiyetler ve bir türlü gelmeyen 3 puan, siyah-beyazlı camiada adeta infal oluştururken, takım kaptanları özeleştiri yaptı.

Mevcut durum teknik heyet kadar oyuncu grubunu da zor duruma sokuyor. Yönetimin maaşları zamanında ödemesine ve taraftarın uzun süre destek vermesine rağmen bir türlü istenilen seviyeye gelemeyen Beşiktaş'ta futbolcular aralarında toplantı yaptı.

KAPTANLAR ÖNE ÇIKTI

Takım kaptanları Atiba ve Necip Uysal'ın öncülük ettiği toplantıda, futbolcular çıkışın anahtarının kendilerine olduğunu söyledi. Kaptanlar, "Kötü zamanlardan geçiyoruz. Böyle durumlarda sahada daha fazla mücadele edip daha fazla efor sarf etmeliyiz. Alacağımız bir galibiyet bizi kendimize getirecek. Bu puanları biz kaybettik. Bundan sonra sonra toplamak da bizim elimizde. Borussia Dortmund maçından başlamak üzere önümüzdeki maçlarda daha fazla mücadele etmeliyiz" ifadelerini kullandılar. 

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları