Beşiktaş'ın kader günü

Yönetim çıkacak iyi bir sonuç sonrasında harekete geçecek. Teknik direktör ve transferleri bir bir açıklayacak.

Beşiktaş için kader günü... UEFA Disiplin Kurulu, cuma günü 2 saat 40 dakika savunmasını dinlediği Siyah-Beyazlılar için kesin kararını bugün öğleden sonra açıklayacak.

Başkan Fikret Orman, Serdal Adalı ile Tayfur Havutçu, Disiplin Kurulu’nda isnat edilen suçlamalar karşısında savunma yaptı. Çıkacak kararı Disiplin Kurulu’nda olan dokuz kişi verecek.

YOL HARİTASI HAZIR BİLE

UEFA’nın kararından olumlu sonuç çıkarsa Beşiktaş yönetimi çizdiği yol haritasını hemen uygulamaya koyacak.

Siyah-Beyazlılar, UEFA’dan ceza gelmemesi durumunda yarın yeni teknik direktörünü açıklayacak. Yönetim, Sportif Direktör Önder Özen’in verdiği rapor doğrultusunda transfer girişimlerine başlayacak. Hafta içerisinde de bombaları bir bir patlatması bekleniyor.

BİR İHTİMAL DAHA VAR

BEşiktaş'ın, UEFA’dan çıkacak karar doğrultusunda Avrupa Ligi yerine Şampiyonlar Ligi’ne gitme ihtimali de var. Eğer UEFA, Beşiktaş’a ceza vermeyip F.Bahçe’ye ceza verirse Siyah-Beyazlılar, Kanarya’nın yerine Devler Ligi’nde yer alacak.

ÜNLÜ YILDIZLAR GELECEK

Yönetim böyle bir sonuç çıkması halinde transferde dünyaca ünlü yıldızları Beşiktaş’a kazandıracak.

UEFA’DAN ceza çıkarsa Siyah-Beyazlıları karanlık günler bekliyor. Mali yönden sıkıntılı bir dönem geçiren Beşiktaş, geçen yıl mali suçlar yüzünden men edildiği Avrupa Kupaları’na bu yıl da gidemeyecek.

YA 20, YA 50 MİLYON TL

Bu da Beşiktaş’ın maddi olarak büyük bir zarara uğraması anlamına geliyor. G.Saray ve F.Bahçe’den gelir olarak geride olan Beşiktaş, çıkacak olumsuz karar sonrasında zorlu bir döneme adım atacak. UEFA’nın 1 yıl men cezasını erteleme ihtimali de var. Kartal, Avrupa Ligi’ne giderse 20, Şampiyonlar Ligi’ne katılırsa 50 milyon TL’yi kasaya koyar.

RAPORLARINDA ÇOK EKSİK VARDI

Tayfur Havutçu’nun avukatı Nail Gönenli, UEFA savunmasıyla ilgili net konuştu: “Bizim savunmamız iyi geçti. Gerekenleri söyledik. UEFA heyetinin görüntü ve görüntü dışı ceza davasında olan şeylerle ilgili çok detaylı bilgiye sahip olmaması bizim söylediklerimiz karşısında onları hayrete düşürdü. Onlar da notlarını aldı.

Üyelerden biri, ‘Savunmalardan sonra belli konuların çok detaylı incelenmesi lazım. Fikrim biraz daha farklı gibi’ söylemde bulundu. Müfettişin raporunda birtakım konular eksikti. Savunmamız sonrası olayı biraz daha anlayabildikleri hissine kapıldım. Ortak görüşümüz de bu. Kararı yarın (bugün) faksla gönderecekler.”

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları