Beşiktaşımız'da ani istifa yaşanabilir!..

Futbol genel direktörümüz Önder Özen'in camia içinde yaşadığı sıkıntılar ve yetki karmaşası deneyimli futbol adamını istifaya götürebilir...

Futbol Direktörümüz Önder Özen'in bu sezon yaşadığı sıkıntılara bir yenisi Gökhan Töre ile eklendi.

Beşiktaşlı futbolcularımızın artan gece hayatlarından şikayetçi olan Özen, yetki karmaşası yaşadığı bir yeni döneme daha girdi.

Töre olayının ardından yapılan basın toplantısında Özen'in sözleri dikkat çekiciydi. Futbol Takımımız'ın sabah antrenmanı olduğu halde futbolcunun eğlence mekanında bulunmasıyla ilgili soru üzerine Özen, şu ifadeleri kullandı:

"Bu konuda saatlerce konuşabilirim. Benim bakış açım toplumun, spor medyasının, camiasının, kamuoyunun bakışıyla paralel değil. Benim bakış açım farklıdır. Oyuncuların veya sporcuların olaylara karışmaları elbette üzer, kulübü yıpratır, kulübün prestijine ve oyuncunun prestijine de olumsuz etki yapar. Ama ben bu konuda değerlendirme yaparsam değişik bir tartışma başlar. Bence o tartışmanın yeri burası değil. Onu daha sonra yapabiliriz. Önemli olan oyuncumuzun sağlığı. Şükürler olsun sağlık durumu iyi."

ÖZEN YİNE SIKINTIDA

Özen'in kulüp içinde bu sezon yaşadığı üçüncü sıkıntı Töre olayı ile de patlak verdi. Başkan ve yönetim kanadından mevcut görevini ayrıştıramayan ve buna uygun 'tam' sorumluluk alamayan Özen'in Fikret Orman'ın kendisini yeterince desteklemediği için sıkıntıda olduğu öne sürülüyor. Deneyimli futbol adamı daha önce bir televizyon programında katıldığı yayında kulüpteki 'direktörlük' görevi ve işleyiş üzerine yönetim kanadıyla yaşadığı sorunları net bir şekilde anlatmıştı. Özen'in en büyük sıkıntısı futbolun patronu olmasına karşın haberi olmadan yapılan transfer görüşmeleri ve kendine karşın futbolcular ile yöneticilerin kurduğu temaslar.

Beşiktaşımız'da teknik direktörümüz Slaven Bilic ile uyum yakalayan Önder Özen'in siyah-beyazlı camiadaki görevini sezon sonu tekrar masaya yatıracağı ve görevi bir kez daha bırakabileceği iddia ediliyor.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları