Beşiktaş'a çağrı! 'Gelin Arena'da...'

Gelecek sezon maçlarını nerede oynayacağı konusunda bir senedir sıkıntı üstüne sıkıntı çeken siyah-beyazlı camia artık çok rahat. Bitmesin bu rüya..

31 Mayıs 2013 tarihinde Gezi Parkı protestosu / Diren Gezi Parkı adı altında başlayan ve Türkiye tarihine geçen olaylar zincirinde gündem devam ediyor.

Futbolda ilk kez başta dört büyük takımın taraftarı olmak üzere ezeli rakipler ortak bir maç için birleşirken şiddet de sonlanmış durumda.
Taraftarların birlikte görüntüsü, sosyal medya üzerinden verdiği mesajlar futbol tarihine harika bir başlık atarken yeni gelişmeler de yaşanıyor.

Beşiktaş kulübünde yeni İnönü Stadı için stada ilk yıkım darbesi vurulurken siyah-beyazlı camianın gelecek yıl maçlarını oynamak için stat konusunda çektiği sıkıntı dün gibi akıllarda.

Galatasaray ve Fenerbahçe kulüplerinde zaman zaman olumsuz zaman zaman açık kapı bırakılarak gelen teklifler, iki takım taraftarlarının konu için sezon boyu gösterdikleri tepki artık yok oldu. Taraftarların tamamı buna karşı ve öfkeliydi.

31 Mayıs 2013 olayları futbolda şiddetin önüne binlerin birleşerek oluşturduğu bir duvar örürken yeni sezon için Beşiktaş kulübü artık çok rahat.

Taraftarlar Beşiktaş'ta 31 Mayıs 2013 olaylarında gösterdiği duyarlılıkla takdir toplayan taraftar gruplarından biri olan Çarşı'ya teşekkür ediyor. Ve belki de Türk futbol tarihinde son 50 yılda görmediğimiz tarihi düşünceler..



beşiktaş bir hafta bizim stadta oynasın bir hafta saraçoğlu'nda.başımızın üstünde yeriniz var gençler. #direnbeşiktaş #direngezi #occupygezi

— Tuğçe Erdem (@mefetseger) 3 Haziran 2013
Beşiktaş'ın Şaraçoğlu'nu kullanma ihtimaline karşı çıktığım için bu gün utanç duyuyorum. ÇARŞI'yı misafir etmek büyük gururdur. @carsi_1982

— Duriye Damla Sevgi (@ddamlasevgi) 3 Haziran 2013
Beşiktaş takımını ve ÇARŞI grubunu Saraçoğlu'na davet edelim.Hep birlikte seyredelim maçları devam etsin bu birlik kardeşlik. @12numaraorg

— Servan ÇETİN (@servancetinn) 2 Haziran 2013
Bu saatten sonra Beşiktas önümüzdeki sene maçlarını TT Arena'da oynamasın diyen olmayacaktır heralde?

— Erdem Osman Topçu (@erdemtopcu) 3 Haziran 2013
Beşiktaş gelsin Arena'da oynasın biz başka stada geçelim. Aslan çArşı adamsınız

— Burak Öztaşkent (@burakoztaskent) 2 Haziran 2013
Önümüzdeki sezon maçlarınızı Ali Samiyen Spor Kompleksi TT Arena'da oynamanızdan Onur , Gurur ve Şeref duyarım büyük Beşiktaş taraftarı

— İhsan Gökçe (@46raporlu) 3 Haziran 2013
beşiktaş arenada oynasın hem Galatasaray hem de Beşiktaş fuları alıp takacağım

— çapuler deniz (@DenizBarlas2) 3 Haziran 2013
Gelecek sezon Beşiktaş gelsin Kadıköy'de oynasın ..Bir Fenerbahçe Taraftarı

— Ruhi Yoluk (@ruhiyoluk) 3 Haziran 2013
Seneye Beşiktaş Kadıköy'e gelsin. Galatasaray'da gelsin. Hepiniz gelin Alman kale oynayalım amk. Ağlayacam ulan.

— Giray Bilican (@girayBilojuan) 3 Haziran 2013
Stadım stadındır Beşiktaş, koltuğum koltuğundur ÇARŞI! Beşiktaş yeni sezonda maçlarını ASY'de oynamalı. Galatasaray kapını kardeşine aç!!

— Önder İnce (@onderince32gun) 4 Haziran 2013
Bundan sonra Galatasaray - Beşiktaş maçlarını büyük keyifle izleyeceğim çünkü iki takım taraftarıyım artık isteyen dönek desin umrumda olmaz

— Social Media Monster (@Merttly) 3 Haziran 2013
Beşiktaş iç saha maçlarını tt arenada, deplasman maçlarını saracoglunda oynasin...

— Darth Leo (@LeoneCastoriano) 3 Haziran 2013
Ya sahiden... Beşiktaş bu sezon maçlarını nerede oynayacak?.. Düne kadar 1 stadı yoktu, şimdi 100 stadı var. İşte barış ve dayanışma.”

— bahadır taş (@bhdrtss) 3 Haziran 2013
Bu saatten sonra Beşiktaş stadı yapılana kadar isterse gelip benim evimin içinde, bahçesinde maçlarını oynayabilir.

— Gönenç Bekcan (@gnncbkcn) 3 Haziran 2013
Beşiktaş'ın maçlarını Kadıköyde oynaması fikrine çok karşı çıktık, çok söylendik. Başımızın üstünde yerleri var kardeşlerimizin.

— Serhat San (@SanSerhat) 3 Haziran 2013
Beşiktaş önümüzde ki sezon maçlarını Şükrü Saracoğlu'nda oynasın. Çarşı'yı misafir etmekten gurur duyarım.

— Can Brodo (@birliberogibi) 2 Haziran 2013
Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları