Beşiktaş'ta Valentin Rosier'in büyük sevinci

Valentin Rosier, Rachid Ghezzal'ın durumu sebebiyle büyük bir sevinç yaşadı.

Beşiktaşımız, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor ile oynayacağı maça odaklanmış durumda. Siyah-beyazlılarımızın Fransız sağ bek oyuncusu Valentin Rosier, Rachid Ghezzal'ın mutluluğuna ortak oldu.

ROSIER OLUMSUZ ETKİLENDİ

Rachid Ghezzal'ın sakatlığı sonrasında sağ açıkta oynayan isimlerin sürekli değişmesi, Valentin Rosier'in formunu da olumsuz etkilemişti.

GHEZZAL'IN DÖNÜŞÜNE MUTLU

Fransız sağ bekimiz, Rachid Ghezzal'ın sağlığına kavuşup Trabzonspor karşılaşmasında takıma dönecek olmasından dolayı en mutlu isim oldu.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Rosier, çok iyi anlaştığı Ghezzal'la beraber sağ koridoru efektif şekilde kullanıp takımına maksimum katkı yapmayı hedefliyor. Rosier bu sezon Beşiktaş'ta 742 dakika süre aldı ve 1 gol 2 asistlik performans sergiledi. 

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları