Beşiktaş’ta Rafa Silva alarmı! Başkan Serdal Adalı devreye giriyor
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, Fenerbahçe derbisinden önce özel bir görüşme gerçekleştirdiği Rafa Silva ile yeniden bir araya gelecek.
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, Fenerbahçe derbisinden önce özel bir görüşme gerçekleştirdiği Rafa Silva ile yeniden bir araya gelecek.
Antalyaspor deplasmanından galibiyetle dönerek milli araya moralli giren Beşiktaş’ta Rafa Silva’nın durumu camiayı endişelendiriyor.
Teknik Direktör Sergen Yalçın ile yıldızı barışmayan Portekizli yıldızın ocak ayında takımdan ayrılabileceği iddiaları taraftarların tepkisini topluyor.
Başkan Serdal Adalı, Fenerbahçe derbisinden önce Rafa Silva ile bir araya gelerek, yıldız futbolcuya güvenoyu vermişti. Yetenekli oyuncu, Başkan Adalı ile gerçekleştirdiği bu görüşmenin ardından dev maçta ilk 11’de yer almıştı.
RAFA SİLVA İLE BİR GÖRÜŞME DAHA
Serdal Adalı’nın bitmek bilmeyen iddialar nedeniyle Rafa Silva ile bir görüşme daha yapmaya karar verdiği aktarıldı.
Portekizli futbolcunun takımdan ayrılmasına kesinlikle karşı olan Başkan Adalı’nın Rafa Silva’dan sahaya odaklanmasını isteyeceği ifade edildi.
SAMSUNSPOR MAÇINA YETİŞTİRİLMESİ PLANLANIYOR
Antalyaspor deplasmanında sakatlığı yüzünden forma giyemeyen Rafa Silva’nın milli aradan sonra Tüpraş Stadı’nda Samsunspor’la oynanacak kritik maça yetiştirilmesi planlanıyor. Başarılı futbolcunun bir süre daha bireysel program uyguladıktan sonra takımla çalışmalara başlaması bekleniyor.