"Beşiktaş herşeyin önünde"

Beşiktaş'ın iki sezon önce Real Madrid'den transfer ettiği İspanyol yıldız Guti Hernandez, Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

Guti Hernandez, "Ben Beşiktaş'ta geçirdiğim günler, gördüğüm sevgi ve ilgi için herkese teşekkür ediyorum. Arzum, tekrar Türkiye'ye dönmek ve Beşiktaş'ta çalışmak. Geleceğimin tekrar Beşiktaş ile çakışması en büyük arzum. Bunu gerçekten çok istiyorum. Belki Beşiktaş'ta futbola bir veda ve futbolun başka bir alanında çalışmak için güzel bir başlangıç yapabilirim" dedi. 
 
Şu anda ailesiyle tatilde olduğunu belirten Guti, "Tatilin tadını çıkarıyorum; ama bir an önce yeniden çalışmaya başlamak istiyorum. Beşiktaş taraftarını ben de çok özledim; onların da beni özlediğini düşünüyorum. Beşiktaş'ı, İstanbul'u oradaki herkesi çok özledim. Tekrar İstanbul'da olmak istiyorum. Gerçekten çok güzel günlerim olmuştu. 

Türkiye'de yeniden çalışmak için pek çok seçenek olabilir. İnsanlar beni çok seviyor ve tekrar Türkiye'de olmamı istiyorlar. Bana sevgi dolu mesajlar gönderiyorlar. Türkiye'de olmak çalışmak ve Türk futboluna yardımcı olmak istiyorum" diye konuştu. 
 
BEŞİKTAŞ HER ŞEYİN ÖNÜNDE GELİYOR

İspanyol yıldız, "Umarım böyle bir ortam olacak. Hala bağlantılarım devam ediyor. Yöneticilerle görüşüyorum. Serdar Adalı ile bağlantımız devam ediyor. Beşiktaş herşeyin önünde geliyor" dedi.
 
SCHUSTER, ERSAN'I MALAGA'DA GÖRMEYİ ÇOK İSTİYOR

Beşiktaş'ın başarılı stoperi Ersan ile sürekli görüştüklerini ifade eden Guti, "Ersan Adem Gülüm ile bağlantımız sürekli devam ediyor. Beşiktaş'ta olmaktan dolayı çok mutlu.

Tabii bazı haberler var, Malaga'ya transfer olacağı yönünde. Ersan çok yetenekli bir oyuncudur. Her takımda rahatlıkla oynayabileceğini düşünüyorum. Malaga Teknik Direktörü Bernd Schuster, Ersan'ın yeteneklerine çok güveniyor. Beşiktaş'ta iken ona çok önemli fırsatlar vermişti. Ersan, şu anda Beşiktaş'ın futbolcusu; ama Schuster onu Malaga'da görmeyi çok istiyor.

Plan, Atletico Madrid'e giden Demichelis'in boşluğunu Ersan'ın doldurması yönünde. Ersan çok kaliteli bir savunmacı, bence en zor görevleri bile kolaylıkla yerine getirebilecek kapasitede" ifadelerini kullandı.
 
BILIC İYİ İŞLER YAPACAK; UEFA'NIN BEŞİKTAŞ'A VERDİĞİ CEZA BANA ÇOK ACI VERDİ

Tecrübeli futbolcu, "Slaven Bilic'in iyi bir teknik direktör olduğunu düşünüyorum. Bana göre Beşiktaş'ta iyi işler yapacak. Diğer yandan UEFA'nın Beşiktaş'a verdiği ceza bana acı verdi. Ama tüm umudum Beşiktaş'ın sorunsuz biçimde Avrupa'da oynaması yönünde" dedi. 

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları