Beşiktaş'a sponsordan sürpriz transfer

Beşiktaş'ın, Gazprom'la anlaşmaya vardığı iddia edilmişti. Beşiktaş'ın bu anlaşmadan paradan çok istediği şey Zenit'in yıldızı Malcom.

Beşiktaş ile Gazprom arasında imzalanması beklenen sponsorluk anlaşması konusunda görüşmelerin Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrasında daha da hızlanması bekleniyor. Tam da bu kapsamda Rusya'dan ilginç bir açıklama geldi.

Spartak Moskova'nın eski sahibi Leonid Fedun'un eski danışmanı Franco Camozzi, Zenit forveti Malcom'un Rusya Premier Lig'de sezonun en iyi oyuncusu olmasını değerlendirdi.

"AVRUPA'DA OYNAMASINA İZİN VERİLEMLİ"

Franco Camozzi, "Malcolm'u tebrik ediyorum, umarım gelecek sezon Rusya'da kalır. Ama bu çok zor. Büyük olasılıkla ayrılacak. Malcom, Avrupa'ya gitmezse RPL'de bozulacak mı? Bunu bilmiyorum. Zenit belki de onu Gazprom anlaşmasıyla bir yıl Rusya dışına çıkarıp, Avrupa Kupaları'nda oynamasına izin vermeli. Rusya'da oyuncular Avrupa'dan bir rakibe karşı oynamadıkları için ne kadar iyi ya da kötü oynadıklarını bilmiyorlar." dedi.

Beşiktaş ile Gazprom arasındaki anlaşma kapsamında Rus enerji devinin siyah-beyazlı kulübü Rusya'dan geçici ya da kalıcı süre ayrılmak isteyen oyuncular için geçiş olarak kullanacağı iddia ediliyordu. (Fotospor)

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları