"Beşikaş, Liverpool'u iki maçta da yener"

Ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil eden Beşiktaş'ın Son 32 Turu'nda İngiliz ekibi Liverpool ile eşleşmesini Sinan Engin değerlendirdi.

KARAKARTAL ÖZEL - Ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil eden Beşiktaş'ın Son 32 Turu'nda İngiliz ekibi Liverpool ile eşleşmesini Sinan Engin değerlendirdi.

Liverpool'un Beşikaş'ı 8-0 yendiği dönemde Beşiktaş Genel Menajeri olan Sinan Engin, geçmişteki 8-0'lık hezimeti yaşayan takım ile şimdiki takımın çok farklı olduğunu ve Beşiktaş'ın 2 maçı da kazanacağını ifade ederken , "Beşiktaş'ın Liverpool'a 8-0 yenildiği kadro ile bu kadro aynı değil. Şu an çok güçlü bir Beşiktaş var. Arsenal'i elinden kaçıran, Tottenham'ı yenen bir Beşiktaş var. Beşiktaş, 2 maçı da kazanır" yorumunda bulundu.

Eşleşmenin ardından kullanılan "intikam maçı" söylemine de değinen Engin, "İntikam maçı olarak görmeye gerek yok. Taraftar böyle bakabilir ama futbolcular bakamaz. Beşiktaş dediğim gibi 2 maçı da kazanır. İstanbul'da oynanan maça taraftar büyük ilgi gösterecektir. İlk maçın İngiltere'de oynanacak olması da Beşiktaş için büyük avantaj" diyerek sözlerini noktal

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları