Bazı Beşiktaşlılar kırmızı kart görmeliydi

Sevilen spor yazarlarından Bağış Erten Beşiktaş'ımızın Braga zaferini ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki şansını Karakartal.com'a değerlendirdi.

Editörümüz Eray Emin Aydemir ile konuşan Bağış Erten Beşiktaş'ın 2. Turda işi bitirdiğini belirtirken çok önemli tespitlerde bulundu.

İşte ayrıntılar;

Beşiktaş deplasmanda elde ettiği 2-0'lık avantajla rövanş mücadelesine çıkacak. Sizce Beşiktaş bu turu atladı mı? İkinci turda ekibimiz adına bir kötü sürpriz ihtimali var mı?


Ben Beşiktaş'ın işi Braga'da bitirdiğini düşünüyorum. 2-0 çok büyük bir avantaj. İnönü Stadı'nda Braga'nın Beşiktaş'a bir sürpriz yapması çok düşük bir ihtimal. Açıkçası kart cezası sınırında oyuncuların maçta sarı kart görenler de dahil bazılarının ikinci sarı kartı görmesi gerektiğini de düşündüm. Çünkü İnönü Stadı'ndaki Braga maçında bu oyuncuların oynayıp oynamaması pek de bir şey değiştirmeyecek.

Carvalhal'ın Almeida'yı yedek soyundurup bir anlamda takımı sahaya forvetsiz sürmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ben teknik adamların kadro seçimlerini eleştirmek istemiyorum. Sonuç itibariyle Beşiktaş Avrupa'da başka Türkiye'de başka futbol oynuyor. Beşiktaş Braga'da gücünü gösterdi. Bu takım sıkışık maç fikstürü sebebiyle Türkiye'de zor anlar yaşıyor. Aranın uzun olduğu dönemlerde önündeki maçlara daha fazla konsantre oluyor ve iyi sonuçlar alıyor.

Peki Beşiktaş'ın işi büyük bir ihtimalle bitirdiğini söylüyorsunuz. Sizce bir sonraki turda hangi ekibin Beşiktaş'a rakip olması ekibimiz adına daha iyi olur? Lazio'yu mu yoksa Atletico Madrid'i mi İnönü Stadı'nda görmek istersiniz?

Atletico Madrid oyun tarzı anlamında Beşiktaş'a daha yakın bir ekip. Onlar da oynamak istiyorlar ve tempoları Beşiktaş'a daha uygun ancak benim gönlüm Lazio'nun gelmesinden yana. Çarşı ile Lazio taraftarlarını karşı karşıya görmek daha heyecanlı olacaktır.
Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları