Aybaba'nın yeni gözdesi

Samet Aybaba’nın yeni gözdesi Furkan için Yemen Ekşioğlu, “Gelecekte Türkiye’nin Cristiano Ronaldo’su olabilecek bir yetenek” yorumunu yaptı.

Beşiktaş altyapısı hem Süper Lig’in hem de Türk futbolunun oyuncu kaynağı olmaya devam ediyor...

Bunun son örneği ise; Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba’nın A takıma aldığı 17 yaşındaki Furkan Yaman oldu. Aybaba’nın, altyapı koordinatörü Emrah Bayraktar ve ekibi ile yaptığı titiz çalışma sonrası yeteneklerini fark ettiği Furkan Yaman, artık antrenmanlara Fernandes ve Almeida gibi isimlerle çıkacak.

Ekşioğlu övgüler yağdırdı

Beşiktaş altyapısına, G.Osmanpaşa’da oynadığı maçları izlendikten sonra çok küçük yaşta alınan Furkan’ın performansı ve yeteneklerini sorduğumuz Seyit Ateş ile Yemen Ekşioğlu oyuncuya övgüler yağdırdı. Genç yıldızın siyah beyazlılara getirilmesinde büyük katkısı olan antrenör Metin Uzun ve Ömer Gülen de Furkan Yaman’ın gelecek vaat ettiğini vurguladı.

İki ayağını da iyi kullanıyor

Kartal’ın altyapı koordinatörü Emrah Bayraktar ve ekibinin geleceğin yıldızı olarak gördükleri Furkan’ın önemli özellikleri bulunduğunu kaydederek, “Furkan her iki ayağını da çok iyi kullanıyor. Gol atma özellikleri var” dedi. Antrenör Metin Uzun da, “Son vuruşlarda Bobo’dan yetenekli olduğunu düşünüyorum” ifadesini kullandı. Yemen Ekşioğlu ise, “Gelecekte Türkiye’nin Cristiano Ronaldo’su olabilecek bir yetenek. Müthiş güçlü ve zeki” diye konuştu.



Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları