Aybaba'dan Quaresma açıklaması

Teknik direktörümüz Samet Aybaba, transfer hedeflerinden bahsederken Quaresma ile illgili topu yönetime attı.

Siyah-Beyazlı takımın teknik direktörü Samet Aybaba, Şişli’de kongre üyeleriyle yapılan iftar yemeğinde açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş taraftarının takımına bağlılığını vurgulayan Aybaba, takımın zorlu bir sezon geçireceğini belirtti. “Onların desteğine diğer sezonlardan çok daha fazla ihtiyacımız var. Taraftarlarımızın formalarını ve kombinelerini alarak maçlara geleceklerinden eminim” diye konuştu.

Beşiktaş’ın kombine satışlarında Fenerbahçe ve Galatasaray’dan oldukça geri olduğunu hatırlatan Aybaba, yönetim ile problem yaşayan Portekizli oyuncu Quaresma için de “Sorun tamamen maddi bir sorun. Umarım en kısa zamanda çözüme ulaşır” ifadelerini kullandı.

Chamakh ve Tuncay ilgili Aybaba, yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına devam ettiklerini dile getirdi. “Listemizde birçok oyuncu var” diyen tecrübeli hoca, şunları söyledi: “Oyuncu transferlerinde maddiyat unsuruna dikkat etmemiz gerekiyor. Kulübümüzün ekonomik sıkıntı içerisinde olduğu aşikâr. Marouanne Chamakh ve Tuncay Şanlı ile ilgileniyoruz. Bir forvet alıp transferi kapatacağız.”




Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları