Aubameyang'tan ayrılık sinyali

Bundesliga takımlarından Borussia Dortmund'un yıldız forveti Pierre-Emerick Aubameyang, Real Madrid'e transfer olacak mı? Aubameyang, geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu...

Borussia Dortmund'un yıldız forveti Pierre-Emerick Aubameyang, sezon sonunda takımdan ayrılabileceğinin sinyallerini verdi. ESPN'e konuşan Aubameyang, ''Kimse geleceği öngöremez. Dortmund'u çok seviyorum ama 2 yıl, 5 yıl veya 10 yıl daha kalacağımı söyleyemem. Şartlar uygun olursa ve Dortmund için uygun olursa Temmuz'da ayrılırım. Dürüst olmak istiyorum, bu konu hakkında konuşmak çok zor. Hırslı birisiyseniz, başka bir macera istiyor olursunuz. '' dedi.

REAL MADRID AÇIKLAMASI

27 yaşındaki Gabonlu forvet, Real Madrid'e transfer olacağı hakkında çıkan söylentiler hakkında da konuştu. Aubameyang, ''Real Madrid, hayalimdeki kulüp. Evet, bu doğru ama dünyada sadece Real Madrid yok. Eğer Real Madrid beni isterse, bir gün beni ararlar. Eğer istemezlerse de problem değil. Hayatımı yaşıyorum ve geleceğim hakkında çok iyimserim.'' şeklinde konuştu.

Pierre-Emerick Aubameyang, bu sezon Borussia Dortmund formasıyla Bundesliga'da 15 maça çıkıp, 16 gol kaydederek çok iyi bir performansa imza attı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları