Altyapıda büyük skandal

Beşiktaş'ın unutulmaz futbolcularından Ulvi Güveneroğlu'nun uzun bir süredir Beşiktaş'ın altyapı koordinatörlüğü görevine son verildi.

Beşiktaş'ta sular durulmuyor. Siyah Beyazlı takımda dün akşam alınan Kayserispor mağlubiyeti ve uzun bir süredir devam eden maddi kriz yönetim kurulu üyeleri arasında da sıkıntılar yaşanmasına neden olmaya başladı.

Kulübün ikinci başkanı Metin Keçeli bu sabah saatlerinde ilk olarak futbolcuları eleştiri yağmuruna tutmuştu. Kayserispor karşısında alınan 2-0'lık yenilgi sonrası takımın bütün halinde hareket etmediğini, birçok oyuncunun formsuz olduğunu, yıldız futbolcuların sorumluluk almadığını ve Kayserispor'un dün akşam Siyah Beyazlı takıma bir maçın nasıl kazanılacağı yönünde dersler verdiğini belirtmişti.

Keçeli akşam saatlerinde ise ikinci başkanlığını yaptığı yönetim kurulunun son icraatını sert bil dille eleştirdi.

Siyah Beyazlı takımın unutulmaz futbolcularından Ulvi Güveneroğlu uzun bir süredir Beşiktaş'ın altyapı koordinatörlüğü görevini yürütüyordu. Dün ani bir kararla görevden alınan Güverneroğlu'nun yerine Emrah Bayraktar getirilmişti.

Keçeli, Ulvi Güveneroğlu'nun görevden alınmasını basından öğrendiğini ve kendisinin Güveneroğlu konusunda görevden alınmaması yönünde görüş bildirdiğini açıkladı.

"Beşiktaş'ın tarihine damga vuran isimlerin başındaki Ulvi Güveneroğlu'nun bu şekilde gönderilmesi ve benim bunu basından öğrenmem şaşırtıcı. Ulvi hocanın yerine getirildiği söylenen Emrah Bayraktaroğlu ismini ilk kez duydum. Ulvi Güveneroğlu ile ilgili olarak yönetim kurulu karar almamıştır. Biraz önce öğrendim. Bu konu konuşulmaya başlandığı dönemde ben görevde kalması yönünde ısrar etmişim."
Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları