A2 tehlikesi

Beşiktaş'ımızda Sinan Kurumuş'un transferinin ardından Aybaba'nın aldığı kadar Batuhan'ın kulübedeki durumunu bozacak cinsten.

Siyah - beyazlı takımın teknik patronu Samet Aybaba, genç golcüyü daha da hırslandırmak için yeni transfer Sinan ile kıyasıya bir rekabet başlatacak.

Aybaba, her iki oyuncuyla yapacağı görüşmede, “İyi olanı o hafta kadroya alırım, kadroya giremeyeni A2’de oynatırım” mesajını verecek. Bu yöntemle hem Sinan’ı hem de Batuhan’ın performansını üst seviyelere çıkarmaya çalışacak olan Aybaba, aynı taktiği sol bek oynayan Gökhan Süzen ve Emre Özkan ikilisi üzerinde de denemeyi düşünüyor. Genç oyunculardan daha fazla verim almak isteyen siyah-beyazlı teknik adam, haftalık olarak kadro dışı bırakma konusunda kimsenin gözünün yaşına bakmayacak.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları