7 oyuncuya para cezası

Beşiktaş'ta derbi sonrasında gece kulübüne giden 7 futbolcuya para cezası verildi.

Beşiktaş Yönetimi Gökhan Töre ve bir kulüp çalışanının vurulması ile sonuçlanan silahlı saldırı sonrası yaptığı olağanüstü toplantıda ismi geçen futbolcuların tamamına ceza verilmesini kararlaştırdı.

Olaylı gecede eğlence mekanında olduğu saptanan Gökhan Töre, Motta, Fernandes, Almeida, Veli Kavlak, Kerim Frei ve Dany'e yönetmeliklerde belirtilen disiplin suçunun en üst sınırından para cezası verilecek.

Toplantı sonrası açıklama yapan ikinci başkan Ahmet Nur Çebi yaşanan olayın üzücü olduğunu belirtti ve silahlı saldırı olayının Gökhan Töre'nin transferini etkilemeyeceğini söyledi.

Futbolculara verilen para cezasının kulübün disiplin talimatnamesine göre netleşeceğini dile getiren Çebi, profesyonel futbolcuların ertesi gün antrenman varken, o saatte dışarıda olmalarını doğru bulmadıklarını  sözlerine ekledi.

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, konuyla ilgili açıklamada bulunurken "Kadro dışı kararı yok şu anda. Yaşamın doğal ilerleyişi içerisinde bu tür şeyler var. Bu bir şanssızlık ama futbolcular profesyonel çalışanlarımızdır. Üzerlerine düşen görevi yapmalılardır" dedi.

TÖRE'NİN TRANSFERİ ETKİLENİR Mİ?

Bilic'in "oyuncularımızın arkasındayız" yorumunu değerlendiren Çebi, "Sayın Bilic'in bu konuda söylemiş olduğunu ilk kez duyuyorum. Tabii ki futbolcularımızın arkasındayız ama bu kulübün de bir disiplin yönetmeliği var. Bunu görmezden gelemez kimse. Transfer konusunda görüşümüzü değitşirmez" şeklinde konuştu.

Çebi son olarak, "Bazen 1 müsibet, bin nasihattan daha iyidir. Bu bir ders olur. bundan ders çıkarmalarını ümit ediyoruz. Bazen kötü olaylar hayırlara vesile olabilir. Ben çocuklarımızın hata yaptıklarını görmüş olduklarını düşünüyorum" dedi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları