2015 model Beşiktaş

Beşiktaş'ın transferlerinde ardından, ikinci yarıdaki kemik kadrosu da netleşti.

Ara transferde kodrusunu Milosevic ve Opare transferleriyle güçlendiren, ek olarak Tolgay Arslan için de takibini sürdüren Beşiktaş'ın, sezonun ikinci yarısındaki ilk 11'i netleşti. İşte Kartal'ı 3 kulvarda sırtlayacak o kadro:

Tolga Zengin: Beşiktaş’ın kalesi tartışmasız ona emanet. Sakatlık sıkıntısı yaşamaması halinde eldivenleri Cenk’e bırakması zor.

Opare: Kariyerinde daha önceden forma giydiği takımlarda kalitesini ispatladı. Takıma alışana kadar sağ bekte Serdar’la forma için yarışır.

Franco: Sivok’un yokluğunda takımdaki yeri şimdilik garanti. Ancak stoper bölgesinde birçok opsiyonu bulunan Bilic’in kararı değişebilir.

Ersan: Yerli olması kendisi için büyük avantaj. Milosevic’in adaptasyon süreci boyunca İsveçli oyuncuya formasını bırakmaz.

İsmail: Sol bekte Ramon Motta’yla kıyasıya bir rekabet halinde. İlk 11’deki 5 yabancı kuralı nedeniyle Brezilyalı’nın 1 adım önünde.

Atiba: Ön liberonun değişmez ismi. Ancak sözleşme uzatma konusundaki tavrı nedeniyle, olası Tolgay Arslan transferi sonrası kulübeye geçer.

Veli: Siyah-Beyazlılar’la sözleşme yeniledi, kafası rahatladı. Bilic’in çok şeyler beklediği isimlerden biri, forması şimdiden hazır.

Gökhan Töre: Sağ kanatta yerini kimseye kaptırmaz. Herhangi bir sakatlık yaşamaz ya da cezalı duruma düşmezse banko oynar.

Olcay: Sol açığın değişmez ismi. Kerim Frei, yükselen form grafiğiyle tahtını zorlasa da Slaven Bilic’in ilk tercihi.

Sosa: Bu sezon çok iyi bir çıkış yakaladı. Arjantinli yıldız, sezonun ikinci bölümünde de Tango’suna, kaldığı yerden devam eder.

Demba Ba: Beşiktaş’a bu sezon attığı gollerle hayat verdi. Takımda tahtı sallanmayacak bir isim varsa o da Demba Ba.


Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları