10 gün sonra gidiyor! Zarar büyük...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş’ın ölü yatırımlarından biri de Brezilyalı futbolcu Dentinho oldu

Shakhtar’dan geçen sezon kiralanan Sambacı, 10 gün sonra gönderiliyor. Gol ve asist yapamayan Brezilyalı’nın Beşiktaş’a zararı ise 6.3 milyon lira.

Siyah-Beyazlılar’dan Ocak'ta gönderilecek ilk isim belli oldu: Dentinho... Geçen sezon devre arasında Mircea Lucescu’nun çalıştırdığı Shakhtar’dan kiralanan Brezilyalı oyuncunun Beşiktaş’ta varlığı ile yokluğu belli olmadı.

Beşiktaş forması ile sahada sadece 322 dakika kalabilen Dentinho, ne gol attı ne de asist yapabildi.

YA BİR DE GOL ATSAYDI

Kartal’a hiçbir katkısı olmayan Brezilyalı’nın zararı ise ağır oldu. Beşiktaş, Dentinho’ya 1 milyon 200 bin euro ödedi. Shakhtar’a ise 1 milyon euro ödeyen Beşiktaş’ın toplam zararı ise 2 milyon 200 bin euro. Kartal’ın sevindiren tek gelişme ise Dentinho’nun gol ve asist yapmamış olması. Brezilyalı yıldız gol veya asist yapsaydı ekstradan ücret de alacaktı.

İSTANBUL'U ÇOK SEVDİ VE GEZDİ!..

Sahada hiçbir varlık gösteremeyen Dentinho, İstanbul’u karış karış dolaştı. İstanbul günlerini çok keyifli geçiren Brezilyalı oyuncu, fotoğraflarını ise Instagram hesabından takipçileri ile paylaştı. Ailesi ile İstanbul’da oturan Sambacı, eşyalarını toplamaya hazırlanıyor.

DENTİNHO'NUN KARTAL'A MALİYETİ

Shakhtar Donetsk’e ödenen kiralama bedeli: 1 milyon euro
2012-13’ün ikinci yarısı Dentinho’ya verilen para: 600 bin euro
2013-14’ün birinci yarısı Dentinho’ya verilen para: 600 bin euro

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları