Filede derbiyi kazandık!

Erkek Voleybol Takımımız, ligin 8. haftasında Fenerbahçe'ye konuk oldu.

Erkek Voleybol Takımımız, ligin 8. haftasında Fenerbahçe’yi 3-1 yendi.

Ataşehir Metro Enerji Spor Salonu’nda oynanan maça siyah-beyazlılarımız; Mustafa Ramazanoğlu, Branimir Grozdanov, Samuel Tuia, Ferhat Akdeniz, Niels Klapwijk, Erhan Dünge ve Murat Aslan(L) ile başladı.
 
Karşılıklı sayılarla başlayan ilk sette ilk teknik molaya sarı-lacivertliler 8-6 önde girdi. Mola dönüşü rakibinin sayılarına engel olamayan ekibimiz, ikinci teknik molaya 16-11 geride gitti. Kalan bölümde farkı bir sayıya kadar indiren siyah-beyazlılarımızın çabaları yeterli olmadı ve ilk seti F.Bahçe 25-22 kazandı(1-0).
 
İkinci sete hızlı bir giriş yapan ekibimiz, üst üste bulduğu sayılar sonrası üstünlüğünü korudu ve ilk teknik molaya 5-8 önde gitti. Mola sonrası etkili oyununu sürdüren takımımız, ikinci teknik molaya beş farklı önde gitti(11-16). Setin geri kalanında rakibine oyuna ortak olma izni vermeyen siyah-beyazlılarımız, seti 18-25 kazandı(1-1).
 
Üçüncü sette ilk teknik molaya 5-8 önde giren takımımız, ikinci teknik molaya girerken farkı altıya çıkardı(10-16). Kalan bölümde ev sahibi ekip farkı bir sayıya kadar indirdi. Disiplinli oyununu sürdüren siyah-beyazlılarımız, seti 22-25 kazandı(1-2).
 
Dördüncü setin ilk bölümü çekişmeye sahne oldu. Takımımız ilk teknik molaya 7-8 önde gitti. Mola sonrası da karşılıklı sayılar devam etti. Ekibimiz, ikinci teknik molaya 14-16 önde girdi. Oyunun son bölümünde bir ara üstünlüğü rakibine kaptıran siyah-beyazlılarımız, skoru lehine çevirmesini bildi. Seti 23-25 önde bitiren Erkek Voleybol Takımımız, salondan 3-1 galip ayrıldı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları