BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan akşam antrenmanına Delgado, Rüştü, Can Erdem, Mehmet Sedef, Sivok ve Zapotocny katılmadı.
Kulüp doktorumuz Ayhan Optur, sakatlığı bulunmayan Delgado'nun salonda çalıştığını, sol omuzunda spazm olan Rüştü'nün ve dünkü idmanda sağ ayağına darbe alan Can Erdem'in dinlendirildiğini kaydetti. Optur, sağ ayak bileğini burkan Mehmet Sedef'in tedavisinin salonda yapıldığını, Sivok ve Zapotocny'nin ise takımdan ayrı sahada çalışmalarına devam ettiğini belirtti.
Bu arada, antrenmanda yarım sahada çift kale maç yapıldı.
Beşiktaşımız, yarını izinli geçirecek ve Siroki Brijeg maçı hazırlıklarına 11 Ağustos Pazartesi günü devam edecek.
Öte yandan, kavga ettikleri için kadro dışı bırakılan ve satış listesine konulan futbolcularımız İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez, yarın BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basın toplantısı yapacak.