Kızlarımız galip

Akatlar'da oynanan mücadelede Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi Takımımız, Sarıyer Belediye’yi 3-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı.

Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi Takımımız, Sarıyer Belediye’yi 3-0 mağlup etti.

BJK Akatlar Arena’da oynanan karşılaşmaya takımımız, Seda, Rossi, Gabi, Sinem, Aslı, Natalia, Funda(L) altısıyla başladı.

İlk sete hızlı başlayan ekibimiz, rakibine üstünlük kurmayı başardı ve ilk teknik molaya 8-6 önde girdi. Moladan sonra etkili oyununu devam ettiren siyah-beyazlılarımız, ikinci teknik molaya da 16-13 üstünlükle girdi. Setin son bölümünde Aslı ve Natalia ile hücumda etkili olan ekibimiz, orta oyuncularımızın da savunmada ki başarısıyla seti 25-19 üstünlükle tamamladı.

Karşılıklı kazanılan sayılarla başlayan ikinci sette ilk teknik molaya takımımız, 8-7 önde girdi. Moladan sonra hücumlarda bloklara takılan siyah-beyazlılarımız, rakibinin skoru eşitlemesini engelleyemedi(10-10). Rossi ve Natalia ile bu bölümde tekrar sayı bulmaya başlayan ekibimiz, kısa sürede farkı açtı ve ikinci teknik molaya 16-11 üstünlükle girdi. Setin son bölümünde bir an bile oyun kontrolünü kaybetmeyen siyah-beyazlılarımız, bu seti de 25-19 kazandı.

Üçüncü sete hızlı başlayan takımımız, art arda bulduğu sayılarla ilk teknik molaya 8-3 önde girmeyi başardı. Rossi, Natalia ve Aslı’nın etkili smaçlarıyla sayılar bulan siyah-beyazlılarımız, ikinci teknik molaya da 16-9 üstünlükle girdi. Son bölümde farkı giderek açan ve rakibine savunmada zor anlar yaşatan takımımız, seti 25-19 karşılaşmayı da 3-0 kazandı.

Karşılaşmayı Başkanımız Fikret Orman, Yatırımlar Komitesi Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Yalçın Kaya Yılmaz ve Amatör Şubeler Komitesi Sorumlu Üyemiz Erdal Karacan da takip etti.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları