Derbide yıkıldık!

Bayan Voleybol Takımımız, ligin 21. hafta maçında Fenerbahçe Grundig'e 3-0 mağlup oldu.

Bayan Voleybol Takımımız, ligin 21. hafta maçında Fenerbahçe Grundig'e 3-0 mağlup oldu. Beşiktaş İntegral Arena'da oynanan karşılaşmaya Bayan Voleybol Takımımız; Pelin Emniyetli, Sinem Barut, Ana Starcevic, Elif Onur Başaran, Gabriela Koeava, Seray Altay ve Ayça Naz İhtiyaroğlu(Libero) ile başladı.

Karşılaşmaya iyi ve organize giren ekip siyah-beyazlılarımız oldu ve ilk teknik molaya 8-6 önde girdik. Teknik mola sonrasında da file önündeki üstünlüğümüz devam etti ve aradaki sayı farkını açarak ikinci teknik molaya da 16-11 önde girdik. İkinci teknik mola sonrasında toparlanan ve hata yapmayan Fenerbahçe Grundig ekibimizi setin sonunda yakaladı. Fenerbahçe Grundig büyük heyecana sahne olan bir oyun sonunda öne geçerek ilk seti 29-27 aldı(0-1).

İkinci set oldukça dengeli başladı ve iki ekipte birbirine net bir üstünlük sağlayamadı ancak Fenerbahçe Grundig ilk teknik molaya 8-7 önde girdi. Teknik mola sonrasında file önünde Seray Altay ve Ana Starcevic'in smaçlarıyla etkili olmayı denedik ama Fenerbahçe Grundig ikinci teknik molaya da 16-12 önde girdi. Teknik mola sonrasında  Gabriela Koeava-Ana Starcevic ikilisiyle art arda sayılar kazandık ancak iyi oyun kuran ve konsantrasyonunu kaybetmeyen rakibimiz  ikinci seti de 25-21 aldı(0-2).

Üçüncü sette oldukça dengeli başladı ama Fenerbahçe Grundig ilk teknik molaya 8-7 üstün girdi.  Teknik mola sonrasında oyunun kontrolünü eline alan rakibimiz ikinci teknik molaya 16-11 önde girdi. Mola sonrasında da etkili oyununu devam ettiren Fenerbahç e Grundig seti 25-16 alarak karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.
Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları